خبرخوان

اخبار

برای لاغری شکم چه بخوریم؟ شاید شما هم درباره‌ی غذاهایی که نه تنها موجب کاهش وزن بلکه باعث از بین رفتن چربی‌های شکمی می‌شوند، شنیده باشید. ممکن است شما از آن دسته‌ افرادی باشید که اکنون هم غذاهای این چنینی مانند ماهی سالمون، سبزیجات، آووکادو، لبنیات و خشکبار را برای لاغری شکم و پهلو و داشتن شکمی تخت در رژیم لاغری شکم خود قرار داده باشید. بر اساس آخرین پژوهش‌ها، چندین خوراکی جدیدِ «شکم‌کوچک‌کن» به این فهرست اضافه شده است. این غذاها میل شما به کربوهیدرات و انواع دسرها را برطرف و حس چشایی‌تان را تقویت می‌کنند. در ادامه این مقاله با هم لیست خوراکی‌ایی که برای لاغری شکم مفید هستند را بررسی می‌کنیم و می‌بینیم که بهتر است برای لاغری شکم چه بخوریم؟
محققان هلندی معتقدند که ادویه ها به دلیل داشتن قدرت چربی سوزی به لاغری کمک می کنند و همچنین به دلیل ایجاد احساس سیری باعث می شوند که افراد کمتر غذا بخورند. ادویه ها باعث هضم بهتر غذا شده و طعم آن را دلچسب تر می کنند.
با روش های پخت سالم سیب زمینی آشنا شوید چگونه سیب زمینی سرخ کرده بخوریم و چاق نشویم؟ سیب زمینی سرخ کرده مثل پیتزا جزو محبوب ترین خوراکی های خوشمزه هستند. اما چه فایده که با خوردن این پیش غذای جذاب، چاق می شویم. در این مطلب می خواهیم شما را با راهی جدید آشنا کنیم. با این روش، از خوردن سیب زمینی سرخ کرده چندان احساس گناه نخواهید کرد. اما چگونه سیب زمینی سرخ کرده بخوریم و چاق نشویم؟
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است. از آنجایی كه تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماكارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارك تاریخی، پیدایش ماكارونی را به اتروسك‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌‌دهد. امروزه بیش از 600 نوع ماكارونی تولید می‌شود.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است. از آنجایی كه تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماكارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارك تاریخی، پیدایش ماكارونی را به اتروسك‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌‌دهد. امروزه بیش از 600 نوع ماكارونی تولید می‌شود.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است. از آنجایی كه تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماكارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارك تاریخی، پیدایش ماكارونی را به اتروسك‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌‌دهد. امروزه بیش از 600 نوع ماكارونی تولید می‌شود.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است. از آنجایی كه تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماكارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارك تاریخی، پیدایش ماكارونی را به اتروسك‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌‌دهد. امروزه بیش از 600 نوع ماكارونی تولید می‌شود.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است. از آنجایی كه تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماكارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارك تاریخی، پیدایش ماكارونی را به اتروسك‌ها (Etruscan: مهم‌ترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبه‌جزیره‌ی ایتالیا هستند)، رومی‌ها، عرب‌ها و چینی‌ها نسبت می‌‌دهد. امروزه بیش از 600 نوع ماكارونی تولید می‌شود.
 خواص شکلات تلخ -Sunday, June 21, 2020
شکلات تلخ سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. بهتر است شکلات تلخ را صبح ها میل کنید. این شکلات سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. شکلات تلخ شکلاتی است که میزان دانه های کاکائوی بیشتری در آن باشد. نکته جالبی که در مورد شکلات تلخ وجود دارد این است که بر خلاف شکلات های دیگر در گروه محصولات چاق کننده به حساب نمی آید. هر چقدر میزان دانه های کاکائو و کره کاکائو در شکلات بیشتر باشد آن شکلات تلخ تر است و میزان شکر کمتری دارد.
تا حد امکان از مصرف دنبه گوسفند برای سرخ کردن مواد اولیه خودداری کنید آشنایی با اصول مواد غذایی به اندازه ای مهم است که می‌توان به کمک آن از بوجود آمدن امراض خطرناکی مثل سرطان و بیماری های گوارشی جلوگیری کرد.