دسته بندی ها

پای سیب کاراملی

کره نرم شدهسه‌چهارم پیمانه
شکردو پیمانه
تخم مرغسه عدد
شیرنصف پیمانه
عصاره وانیلیک قاشق چای‌خوری
آرد سفیدیک‌ونیم پیمانه
نمکیک‌چهارم قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودریک قاشق چای‌خوری
پودر دارچینیک قاشق چای‌خوری
کره دویچه مارکن5  گرم
سیب متوسطسه عدد

مرحله اول

برای شروع داخل یک کاسه کره نرم شده را با یک‌ونیم پیمانه شکر مخلوط کنید. سه عدد تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید را اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر دارچین است. بعد از اضافه کردن مواد را با همان همزن دستی هم بزنید تا خمیر پای سیب آماده شود.

مرحله دوم

حالا نصف پیمانه شکر را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و کاراملی شود. سپس یک قالب کره 50 گرمی را اضافه کنید و با همان حرارت کره را داخل تابه بچرخانید تا ذوب شده و با کارامل مخلوط شود.

مرحله سوم

مخلوط شکر کاراملی شده و کره را داخل قالب ریخته و کف قالب پخش کنید. سه عدد سیب  را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. سپس روی سس کاراملی سیب‌ها را بچینید. حالا خمیر را روی سیب‌ها بریزید و قالب را به مدت 45 تا 55 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از حدود 5 دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و کیک را داخل یک بشقاب برگردانید. اگر مایل باشید می‌توانید یک اسکوپ بستنی روی کیک قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.