دسته بندی ها

مرغ بریان

مرغ بریان از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و خوش طعم است که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم آن خوشش نیاید

:( دستور تهیه مرغ بریان خانگی )

:مواد لازم

  • مرغ : ۱ عدد
  • مغز گردو : ۱/۲ لیوان
  • پیاز : دو عدد
  • سیر : دو حبه
  • زعفران : دو قاشق غذاخوری
  • جعفری و گشنیز ساطوری شده : دو قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
  • رب انار : دو قاشق غذاخوری
  • زرشک : یک قاشق غذاخوری
  • کره : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • برگ بو : ۵ عدد
  • آب پیاز : ۱ و ۱/۴ لیوان
  • پودر سیر : دو قاشق مرباخوری
  • کرفس : دو شاخه
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • هویج : سه عدد
  • آبلیموی تازه : به مقدار لازم
  • :طرز تهیه مرغ بریان در منزل

    برای تهیه مرغ بریان خانگی ابتدا مرغ را بشویید و داخل شکم آن را خالی نمایید سپس مرغ را دوباره بشویید.

    فلفل دلمه ای و هویج و سیر و کرفس و برگ بو را خرد نمایید و این مواد را درون شکم مرغ قرار دهید سپس مرغ را درون ظرف درب داری قرار دهید و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید و درب ظرف ببندید سپس مرغ را به مدت دو تا هشت ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و داخل شکم آن را خالی نمایید.

    پیاز و سیر را خرد نمایید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید و سبزی های خرد شده را به پیاز بیفزایید و سرخ کنید. در ادامه نیز گردوی خرد شده و زعفران دمکرده و زرشک و رب انار و رب گوجه فرنگی را به مخلوط سبزی بیفزایید و مقداری مواد را تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

    در این مرحله از دستور تهیه مرغ بریان درون شکم مرغ را مقداری آبلیمو بزنید و مواد آماده شده را درون شکم مرغ قرار دهید و به کمک دست مواد را پخش نمایید سپس مرغ را به کمک نخ ضخیم جمع نمایید.

    برای جمع کردن مرغ ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه بیاورید و نخ را زیر استخوان سینه مرغ بپیچانید سپس دو طرف نخ را در قسمت انتهایی پای مرغ دو بار بچرخانید و آن را گره بزنید. توجه داشته باشید که در زمان پیچاندن نخ باید آن را بکشید تا مرغ به خوبی جمع شود.

  • نخ های اضافه را قیچی نمایید و کره را ذوب کنید سپس به کمک دست سطح مرغ را به کره آغشته نمایید و بعد از اینکه مرغ آماده شده مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید سپس مرغ را درون ظرف پیرکس قرار دهید و ۱.۵ لیوان آب و ۱/۴ لیوان آب پیاز و ۱/۴ لیوان آبلیمو را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا مرغ پخته شود و سطح آن طلایی گردد.

     بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ را از درون فر بیرون آورید و نخ های اطراف آن را باز کنید سپس مرغ بریان را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را به کمک سبزیجات و سس و … تزیین نمایید.

  • جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید:

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه

رب انار اصالت


-حجم: میلی‌لیتر
-وزن بسته‌بندی: 670 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 20.5 × 6.5 × 6.5 سانتی‌متر
-سایر توضیحات:
-ارزش غذایی در هر سهم:
-انرژی: 92.4 کیلوکالری
-قند: 16.8 گرم
-چربی: 0 گرم
-نمک: 0 گرم
-اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم
22000 %11
19,700 تومان

رب گوجه فرنگی اصالت


-وزن: 800 گرم
-وزن بسته‌بندی: 910 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 11 × 10 × 10 سانتی‌متر
-در آسان باز شو: دارد
-سایر توضیحات:
-دارای در پلاستیکی
-ارزش غذایی در هر 30 گرم:
-انرژی: 20.4 کیلوکالری
-چربی: 0.24 گرم
-نمک: 0.66 گرم
-فاقد قند و اسیدهای چرب ترانس

15,500 تومان

آبلیمو اصالت


-حجم: 430 میلی‌لیتر
-وزن بسته‌بندی: 816 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 23.5 × 6 × 6 سانتی‌متر
-سایر توضیحات:
-ارزش غذایی محآبلیموصول در هر 5 سی‌سی:
--انرژی: 1.76 کیلوکالری
-- قند: 0.05 گرم
-- چربی: 0.005 گرم
-- نمک: 0.003 گرم
-- فاقد اسیدهای چرب ترانس

12,500 تومان