دسته بندی ها

پاستا پنه مرغ

پاستا پنه مرغ، غذایی است که خیلی سریع و راحت آماده می شود و هیچگونه محدودیتی از نظر مواد مورد استفاده در آن وجود ندارد. شما می توانید براساس سلیقه و ذائقه خود دستور تهیه این غذا را تغییر داده و انواع سس سفید و قرمز را در آن به کار ببرید.

مواد لازم
پاستا پنه 1+3/4 پیمانه (200 گرم)
آب برای آماده کردن پاستا  6 پیمانه
مرغ  500 گرم
ماست غلیظ 1/4 پیمانه
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سیر له شده یا خرد شده 1 قاشق مرباخوری برای آماده کردن مرغ+ 1 قاشق مرباخوری برای سس
پیاز خرد شده 1/2 پیمانه برای آماده کردن مرغ+ 1/4 پیمانه برای سس
گوجه فرنگی 400 گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1/2 پیمانه
کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
کچاپ 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
ادویه پاستا 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 2 ورق
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 10-12 برگ
نمک به میزان لازم


دستور تهیه:
  1. ابتدا مرغ را مرینیت کنید.

    مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ

  2. برای مرنیت کردن مرغ، ماست، پودر چیلی، نمک، آبلیمو و سیر له شده را در یک کاسه ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

     مرینیت کردن مرغ

  3. مایه مرینیت را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت ۵-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

    مرغ مرینیت شده

  4. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.

    تفت دادن پیاز

  5. مرغ مرینیت شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

    افزودن مرغ به پیاز

  6. حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید تا مرغ در آب خودش بپزد.

    پختن مرغ

  7. پس از اینکه مرغ کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. 

    آماده شدن مرغ

  8. سپس استخوان‌های مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.

    مرغ آماده برای پاستا

  9. مواد لازم برای تهیه پاستا را آماده کنید.

    مواد لازم برای تهیه پاستا

  10. آب را در یک قابلمه نسبتا بزرگ به جوش آورید و سپس نمک را به آن اضافه کنید.

    جوش آوردن آب برای پاستا

  11. پاستا را در آب جوش ریخته، اجازه دهید به مدت ۱۰-۸ دقیقه بجوشد تا نرم شود و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.

    ریختن پاستا در آب جوش

  12. در فاصله آماده شدن پاستا، مشغول درست کردن سس شوید.

    مواد لازم برای تهیه سس پاستا پنه مرغ

  13. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش بریزید تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود.

    ریختن گوجه فرنگی ها در آب جوش

  14. پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و خرد کنید. 

    خرد کردن گوجه فرنگی

  15. گوجه فرنگی را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

    پوره کردن گوجه فرنگی

  16. روغن زیتون را در تابه ریخته و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.

    تفت دادن پیاز

  17. وقتی پیاز طلایی شد، سیر را اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

    افزودن سیر

  18. فلفل دلمه‌ای و کنسرو ذرت را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

    افزودن فلفل دلمه ای و ذرت

  19. سپس ادویه پاستا و کمی پودر چیلی اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

    افزودن ادویه

  20. پوره گوجه فرنگی، نمک و شکر را به سس اضافه کنید. 

    افزودن پوره گوجه فرنگی

  21. اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ و مزه دار شود.

    غلیظ شدن سس

  22. در انتها، ورقه‌های پنیر، کچاپ و برگ‌های خرد شده‌ی ریحان را اضافه کنید.

    افزودن پنیر و ریحان

  23. اجازه دهید تا سس به روغن بیفتد و سپس مرغ را به آن اضافه کنید.

    افزودن مرغ

  24. اکنون پاستا آماده شده، آن را در آبکش صاف کنید.

    آبکش کردن پاستا

  25. پاستای آبکش شده را به سس مرغ اضافه کنید.

    ریختن پاستا روی سس

  26. پاستا و سس مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  27. پاستا پنه مرغ را در ظرف سرو مورد نظر بکشید، روی آن کمی برگ خرد شده‌ی ریحان بپاشید و به صورت گرم سرو کنید.


مخلوط کردن پاستا و سس

 

 

جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید:

 

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه

سس تند فلفل قرمز اصالت80 گرم


وزن: 80 گرم
وزن بسته‌بندی: 171 گرم
ابعاد بسته‌بندی: 13.5 × 4 × 2.5 سانتی‌متر
سایر توضیحات: 3 گرم معادل یک قاشق مرباخوری:
- انرژی:1.08 کیلوکالری
- قند: 0.06 گرم
- چربی: 0.045 گرم
- نمک: 0.017 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

3,500 تومان

سس هزار جزیره مهرام


-وزن: 450 گرم
-وزن بسته‌بندی: 494 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 5 × 8.5 × 21 سانتی‌متر
-سایر توضیحات:
-ترکیبات: روغن مایع، سبزیجات، سرکه، تخم مرغ، شکر ،رب گوجه فرنگی، نمک تصفیه شده خوراکی ،پودر خردل، ادویه ، پایدار کننده، بنزوات سدیم، سوربات پتاسیم، اسیدسیتریک، ادویه و آب
-ارزش غذایی در هر 30 گرم:
-انرژی: 120.08 کیلوکالری
-قند: 2.84 گرم
-چربی: 11.70 گرم
-نمک: 0.61 گرم
-اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

8,300 تومان

سس مایونز اصالت


-وزن: 400 گرم
-وزن بسته‌بندی: 436 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 21 × 8 × 6 سانتی‌متر
-سایر توضیحات:
-- ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری سس فرانسویی (15 گرم):
-- انرژی: 58.5 کیلوکالری
-- قند: 0.96 گرم
-- چربی: 5.01 گرم
-- نمک: 0.266 گرم
-- اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم

7,200 تومان

آبلیمو اصالت


-حجم: 430 میلی‌لیتر
-وزن بسته‌بندی: 816 گرم
-ابعاد بسته‌بندی: 23.5 × 6 × 6 سانتی‌متر
-سایر توضیحات:
-ارزش غذایی محآبلیموصول در هر 5 سی‌سی:
--انرژی: 1.76 کیلوکالری
-- قند: 0.05 گرم
-- چربی: 0.005 گرم
-- نمک: 0.003 گرم
-- فاقد اسیدهای چرب ترانس

12,500 تومان

ماکارونی شلز تک ماکارون


-وزن: 500 گرم
-وزن بسته‌بندی: 500 گرم
-فرم: صدفی
-سایر توضیحات:
-زمان پخت 8 تا 10 دقیقه
-ترکیبات : سمولینا، سبوس گندم، آب
-میانگین ارزش غذایی بر اساس سازمان غذا و دارو در 55 گرم
-میزان انرژی 193 کیلو کالری
-میزان چربی 0.8 گرم
-میزان کربوهیدرات 41 گرم
-میزان پروتئین 6.6 گرم

4,450 تومان

ماکارونی پنه ریگاته تک ماکارون


-وزن: 500 گرم
-فرم: لوله‌ای
-سایر توضیحات:
-زمان پخت 8 تا 10 دقیقه
-ترکیبات : سمولینا، آب
-میانگین ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم براساس
-اطلاعات سازمان غذا و دارو:
-میزان انرژی 200 کیلو کالری
-میزان چربی 0.6 گرم
-میزان کربوهیدرات 42 گرم
-میزان پروتئین 6.7 گرم

4,450 تومان